Contact

Adres waar kikkers prins(ess)en worden

Voor executive coaching: Mortselsesteenweg 204, Hove.
Voor seminars en workshops: diverse locaties.
Vragen? +32 475 79 78 82 of sabine@kusdekikker.be

Op de hoogte gehouden worden van seminars? Volg deze site en/of de Kus De Kikker facebook pagina.

Betalen kan cash of via overschrijving op BE04 1325 4960 1031.
Bedankt om je naam + datum van de sessie of seminar
te vermelden bij betaling.

Ingeschreven en je kan toch niet komen? Bij dringende redenen kan je je deelname aan een seminar schriftelijk annuleren tot 24u voor de start ervan. Je kan je inschrijvingsgeld dan binnen de 6 maanden hergebruiken voor een ander seminar of workshop van Kus De Kikker. Afmeldingen om dringende redenen op de dag zelf kunnen op dezelfde wijze geregeld worden, mits betaling van 25% annulatiekosten. Niet afgezegde inschrijvingen zijn op geen enkele wijze recupereerbaar.

 

Routebeschrijving naar praktijk Kus De Kikker Hofgracht 10 Edegem

Brussel

Op de E19 richting Antwerpen neemt u afrit Kontich. Aan de afrit slaat u rechtsaf (de N171), richting Kontich en Edegem. Even voorbij de eerste lichten, splitst de baan en volgt u de straat naar rechts. U rijdt nu op de Boniverlei. Als u het kruispunt van de derde lichten voorbij bent, neemt u de tweede straat op uw rechterkant, de Buizegemlei. Vervolgens neemt u de derde straat rechts, richting Sint Goriksplein. Vóór het Sint Goriksplein slaat u meteen linksaf naar het Sint Goriksplein, dat dan Opstal wordt. De eerste straat aan uw rechterkant is de Hofgracht.

Antwerpen

Via Mortsel
Uw gps zal aangeven dat de kortste route langs het centrum van Mortsel loopt. Op elk uur van de dag kan u hier echter in de file staan. Wij raden u daarom aan om het centrum van Mortsel te vermijden. Indien u toch deze route wil nemen, kan u via de Grote Steenweg (Berchem) Mortsel binnenrijden. In het centrum van Mortsel volgt u de Mechelsesteenweg richting Kontich. Aan de derde lichten slaat u rechtsaf, de Buizegemlei in. Daar neemt u de eerste straat links (Rotenaard), en dan onmiddellijk rechts (Opstal), en daarna de tweede straat links. U bent nu in de Hofgracht.

Via de E19
Een alternatieve route vanuit Antwerpen, is de E19 richting Brussel. U neemt afrit Kontich (niet afrit Berchem, want dan moet u door Mortsel). Aan de afrit slaat u linksaf (de N171), richting Kontich en Edegem. Even voorbij de tweede lichten, splitst de baan en volgt u de straat naar rechts. U rijdt nu op de Boniverlei. Na het kruispunt van de derde lichten, neemt u de tweede straat op uw rechterkant, de Buizegemlei. Vervolgens neemt u de derde straat rechts, richting Sint Goriksplein. Vóór het Sint Goriksplein slaat u meteen linksaf naar het Sint Goriksplein, dat dan Opstal wordt. De eerste straat aan uw rechterkant is de Hofgracht.

Gent

Op de ring rond Antwerpen, neemt u de E19 richting Brussel (niet de A12). U neemt afrit Kontich. Aan de afrit slaat u linksaf (de N171), richting Kontich en Edegem. Voorbij de tweede lichten, splitst de baan en volgt u de straat naar rechts. U rijdt nu op de Boniverlei. Na het kruispunt van de derde lichten, neemt u de tweede straat op uw rechterkant, de Buizegemlei. Vervolgens neemt u de derde straat rechts, richting Sint Goriksplein. Vóór het Sint Goriksplein slaat u meteen linksaf naar het Sint Goriksplein, dat dan Opstal wordt. De eerste straat aan uw rechterkant is de Hofgracht

De Kempen en Limburg

Via Wommelgem
Komt u van de E313, dan neemt u afrit 18 (Wommelgem). Aan het rondpunt rijdt u richting Mortsel. Dit is de Frans Beirenslaan. Na 2 km slaat u linksaf ter hoogte van de winkel “Gamemania”. In het centrum van Borsbeek, volgt u de pijlen richting Boechout (bocht naar rechts). Zo komt u op de Boechoutsesteenweg van Borsbeek. Die rijdt u helemaal af tot u aan een groot kruispunt komt met de Liersesteenweg (N10). Daar slaat u linksaf.

Aan het tweede kruispunt aan een grote fietswinkel, slaat u rechtsaf richting Boechout. U rijdt de spoorweg over en volgt de baan door Boechout richting Hove. Zo rijdt u door het centrum van Hove, over de spoorwegbrug tot aan het kruispunt met de Mechelsesteenweg. Daar slaat u linksaf, tot aan het eerste kruispunt met verkeerslichten. Op dat kruispunt slaat u rechts de Buizegemlei in. Daar neemt u de eerste straat links (Rotenaard), en dan onmiddellijk rechts (Opstal), en daarna de tweede straat links. U bent nu in de Hofgracht.

Via Ranst
Wilt u de drukke E313 vermijden, dan kan u op de E34 of de E313 afrit Massenhoven/Zandhoven kiezen en via Ranst en Vremde richting Boechout rijden. In Boechout volgt u richting Hove. Zo rijdt u door het centrum van Hove, over de spoorwegbrug tot aan het kruispunt met de Mechelsesteenweg. Daar slaat u linksaf, tot aan het eerste kruispunt met verkeerslichten. Op dat kruispunt slaat u rechts de Buizegemlei in. Daar neemt u de eerste straat links (Rotenaard), en dan onmiddellijk rechts (Opstal), en daarna de tweede straat links. U bent nu in de Hofgracht.