Wie

Sabine Vanquaillie

Ik had een mooie carrière als manager in change, sales en marketing bij gerenommeerde multinationals. “Dankzij” een burn-out kreeg ik een interessant zicht op de problematiek van stress en burn-out. Ik schoolde me intensief bij als trainer, coach en bemiddelaar. Daar ontdekte ik dat ik sterk was "door" mijn hoogsensitiviteit en niet 'ondanks'. Sindsdien leer ik mensen authentiek en constructief omgaan met hoogsensitiviteit, burn-out, persoonlijk leiderschap en conflicten. Doortastendheid en een snel inzicht typeren mijn aanpak, die tot ontroerend mooie, duurzame resultaten leidt. Met Kus De Kikker wil ik geen kroon op de kikker zetten, maar de prins(es) uit de kikker bevrijden. Je kan me ook aan het werk zien als expert en gepassioneerd spreker op inspirerende congressen en bedrijfsevents.

Methodiek

Mijn aanpak voor onbalans, burn-out, hoogsensitiviteit en conflicten blijkt voor zowel privé- als bedrijfspersonen succesvol sinds 2009 en combineert het rationele met het intuïtieve. Hiervoor baseer ik me op mijn ruime ervaring met Geweldloze Communicatie, Conflictbemiddeling, Meditatie, Mindfulness, Hoogsensitiviteit, Script-as-methode, Kinesiologie, Emotioneel Evenwicht, Meditatie, Yoga, Mindfulness, Ademhalingstechnieken, Intuïtieve processen en diverse krachtige herprgrammeringstechnieken. Ook ontwikkelde ik een eigen methodiek rond waarderend communiceren. Mijn manier van werken pakt niet enkel de symptomen aan maar ook de dieperliggende oorzaken. Blokkades die maken dat je wel 'wíl' en 'wéét' maar niet 'doet' worden weggewerkt. Boodschappen die jouw lichaam je geeft worden ontcijferd. Zo komen we samen tot échte, blijvende oplossingen.

Loopbaan

Oprichter Kus de Kikker (trainer, bemiddelaar, coach), Stress en burn-out expert voor Seven Miles en SD Worx, Hoogsensitiviteit trainer en coach voor Sensitief, Key Account Manager, Johnson & Johnson (Bionsense Webster), Marketing Manager, Johnson & Johnson (Cordis), Product Manager, Johnson & Johnson (Janssen-Cilag), CRM & Change Manager, Johnson & Johnson (Janssen-Cilag), Account Director, OgilvyOne Worldwide (Communicatie- en reclamebureau), Account Manager, DVN (Communicatie- en reclamebureau), Uitzendconsulente, Vedior Interim

 

Sabine Vanquaillie