Hoogsensitiviteit (h)erkend en begrepen bij volwassenen

Type: 
Seminar
Thema: 
Hoogsensitiviteit
Doelgroep: 
Volwassenen

         *Liever seminar over je kind? Welkom op 20/09/2017 voor Hoogsensitiviteit (h)erkend en begrepen bij kinderen*

Dit instapseminar is de eerste, onmisbare stap voor al wie beter wil leren omgaan met zijn hoogsensitiviteit of die van zijn partner.

Een dikke proficiat met je verwoording van en positieve noot over HSP. Het zou ook heel leerzaam zijn voor mijn man, maar die kon er jammer genoeg niet bijzijn. Gaat dit seminar nog ergens anders door? Gelijk waar in België, wij zullen er zijn ; ) – Liliane

Herken je dit bij jezelf of iemand uit je omgeving?

  • Sluit jij je bij drukte af om niet overspoeld te raken?
  • Neem je kritiek vaak heel persoonlijk?
  • Verlies jij je soms in details en kan je moeilijk kiezen?
  • Heb jij last van geluid, licht of ruwe materialen?
  • Trek jij je alles aan en word je ziek van onrecht?

Dan ben jij of die persoon misschien hoogsensitief. Hoogsensitiviteit (of fijngevoeligheid) is een karaktereigenschap die voorkomt bij één op 5 mensen. Je krijgt meer prikkels (geluid, geur, sfeer, …) binnen en verwerkt die intenser.

Het is dus iets wat je bent, geen afwijking of ziekte die je hebt. Al zorgt hoogsensitiviteit wel voor problemen als je jezelf, je kind of partner – vaak met de beste bedoelingen – probeert te ‘helpen’ of ‘veranderen’.

Wat als…

  • Je ontdekt dat er niets mis is met jullie?
  • Je vaststelt dat jullie niet de enige zijn?
  • Je meer inzicht krijgt in wie jullie écht zijn?
  • Je voortaan weet wat jullie valkuilen zijn?
  • Je ontdekt wat jullie unieke talenten zijn?

Toen ik dit seminar volgde, stond ik perplex. Was die voordracht voor mij geschreven? En zei Sabine echt dat ik oké ben zoals ik ben?! Was ik dan toch niet te overgevoelig, te soft?" – Christine G. uit Lier

In het instapseminar 'Hoogsensitiviteit (h)erkend en begrepen’ leer je hoogsensitiviteit (h)erkennen en anders bekijken. Je krijgt ook alvast enkele tips over hoe je van hoogsensitiviteit een kracht maakt. Geen kwaaaaakzalverij, maar inzichten en handvaten die werken : )

Tijdens dit namiddagseminar leer je hoogsensitiviteit (h)erkennen, begrijpen en anders bekijken. Beng je partner, vrienden of familie mee. Iedereen die jou beter wil leren begrijpen. Lees hier het mooie effect dat dit had op Eline (21j.).

Over volwassenen

Wil je komen voor jezelf of een andere volwassene, schrijf je hieronder in. Kom je voor je kind, kies dan voor Hoogsensitiviteit (h)erkend en begrepen bij kinderen op woensdag 20 september 2017.

Je betaalt 37€ pp. Kom je met 2 of meer dan betaal je 27€ pp. als je de kortingscode SAMEN gebruikt bij je inschrijving. Tip: kortingen zijn niet cumuleerbaar.

Spreker: 
Sabine Vanquaillie
Datum: 
zo, 24/09/2017 - 13:30 tot 16:30
Prijs: 
37€ incl 21% BTW
Waar: 
Fakkeltheater, Reyndersstraat 7
2000 Antwerpen

Inschrijven

Registrations have ended on zo, 24/09/2017 - 13:30.

Belangrijk! Je ontvangt bij inschrijving binnen het uur een bevestiging van ons.
Mocht je niets ontvangen, check dan zeker even je spam. Wil je geen belangrijke informatie meer missen, voeg ons adres sabine@kusdekikker.be manueel toe aan je contactpersonen. Bij vragen of onzekerheid contacteer op ons.