The Bright Boost: je verbinding en impact vergroten via Bright Leadership

Klik hier voor een KORT FILMPJE VAN VORIG JAAR wil je de sfeer opsnuiven van onze retreats. Uiteraard zijn de toekomstige retreats aangepast aan de corona-regels.

Twee dagen vol inspiratie, verbinding en ruimte voor en in jezelf

"Een goeie tip voor wie in z'n job door velen kritisch bekeken wordt, maar toch dat eigen verhaal wil blijven vertellen. Ideaal voor hoge bomen die van plan zijn veel wind te vangen de komende tijd..." – Bert Gabriels, comedian

Je weet wat het is om leiding te geven en op te treden, en je weet welke technieken er voor jou werken om je hoofd vrij te maken en nog beter te focussen. Maar toch zou je nog méér impact willen, méér mensen willen meekrijgen in onze veranderende wereld, op een makkelijkere manier. Tijdens de Bright Boost krijg je inzichten en praktische handvaten die je meteen kan toepassen voor meer impact met minder moeite. En dat in twee ruimtegevende dagen in een prachtige setting, samen met 6 andere inspirerende leiders.

Hoe ga je vooruit in deze tijden van toegenomen onzekerheid, verandering, geboden en verboden? Hoe creëer je nabijheid in tijden van afstand? Hoe krijg je je omgeving mee in verandering zonder te vechten? Hoe kan je zelf krachtig blijven meeveren en ook je team veerkrachtig houden?

Bright Leadership, of belichaamd leiderschap, is het antwoord.

"Op zoek naar je echte zelf? Niet die persoon die je verwacht wordt te zijn, maar diegene die je echt diep van binnen bent? The Bright Boost helpt je een heel eind op weg naar authenticiteit en puurheid. Want als je van daaruit leiding kan nemen over je eigen leven én over je team, sta je sterker dan ooit”. - Sofie Peeters, Executive Producer Shelter

Bright Leadership leert je om beslissingen en keuzes te maken die kloppen voor jou, die in lijn zijn met wie jij werkelijk bent en wat je écht wil. Door naast je rationele kennis ook de wijsheid aan te boren die al in je lichaam aanwezig is. En er dan ook naar te handelen.

Bright Leaders herken je meteen: hun lichaam straalt uit wat ze van binnen weten, en ze bieden ook ruimte aan anderen om te stralen. En net daardoor is hun impact en rust zoveel groter.

Tijdens de Bright Boost leer je krachtige technieken om als leider toegang te krijgen tot de wijsheid van jouw lichaam en zo effectiever te worden in hoe je communiceert, handelt en connecteert met jezelf en anderen. Bij stress blijf je meer aanwezig, met vertrouwen en mededogen. Je blijft creatief en innovatief denken en handelen onder druk. Je persoonlijke ruimte wordt groter en biedt plaats aan anderen. Je krijgt mensen makkelijk mee in jouw verhaal, in verandering. Je bereikt meer met minder moeite.

De Bright Boost is dé reset van jouw energie zodat je stralend het najaar tegemoet gaat. En hét blijvend verschil maakt voor jezelf en je omgeving, thuis en op het werk.

Praktisch

Wanneer? 2 dagen van 9u tot 19u. Voor komende data, contacteer Sabine Vanquaillie op sabine@thebrightleader.com of bel op 0486 42 97 18.
Door wie? Sabine Vanquaillie
Waar? Op een rustige plek in het groen in Boechout
Voor wie? Bewuste en inspirerende mensen met een wild potentieel
Investering? Voor een onvergetelijk inspirerend en verbindend avontuur met 7 andere bright minds, het 2-daagse Bright Boost programma, 2 heerlijke vegetarische maaltijden, fruit, thee, water: 940 EUR excl. BTW

Liever in company? Dat kan! Contacteer me via sabine@thebrightleader.com voor meer info.

Interesse?

Stuur een mail aan Sabine Vanquaillie op sabine@thebrightleader.com. Indien vragen, aarzel niet me te bellen 0486 42 97 18.